Veel gestelde vragen

1Is het mogelijk een proefzakje te ontvangen?
U kunt via onze website een proefzakje bestellen om te bekijken of uw hond het lekker vind. Om het echt goed uit te kunnen proberen moet u minimaal 3 maanden de tijd nemen. Pas na 3 maanden ontstaat er een eerlijk beeld over hoe u hond het doet op Rocos. Bevalt het proefzakje? Dan kunt u gebruik maken van de kortingsbon om een grote verpakking uit te proberen met een leuke korting.
2Hoe lang is het voer houdbaar?
Rocos is een geperste brok zonder chemische conserveringsmiddelen, hierdoor is de brok beperkt houdbaar. Wij houden 6 maanden aan vanaf productiedatum.
3Waar kan ik de samenstelling en analyse van het hondenvoer vinden?
Van alle voeders staat de beschrijving, samenstelling en analyse op de website. Een overzicht van de producten vind u op www.rocos.nl/hondenvoeding
4Hoe bepaal ik hoeveel mijn hond mag eten?
Op al onze Rocos verpakkingen vind je de bijbehorende voedingstabel. Op basis van een gemiddeld activiteitsniveau en het gewicht wordt een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voeding geadviseerd. Deze tabel is uiteraard een richtlijn die u zo nodig dient aan te passen. De benodigde hoeveelheid voer hangt o.a. af van ras, leeftijd en activiteiten van uw hond. Niet iedere hond is gelijk, u dient de voedingstabel dan ook te zien als gemiddelde voedingsbehoeften van honden.
5Waar kan ik voedingsadvies vragen voor mijn hond?
Wilt u advies over welke brok u het beste kunt kiezen voor uw hond, of welke hoeveelheid u moet geven dan kunt u een mail sturen naar info@rocoshondenvoeding.nl
6Hoe kan ik een geopende verpakking het best bewaren?
Omdat wij geen gebruik maken van geur- en smaakstoffen hoef je niet bang te zijn dat de geur of smaak vervliegt. U hoeft de brokken hierdoor niet te bewaren in een dichte ton. Geperste brokken moeten juist kunnen ademen, dus aangeraden word een open ton of gewoon uit de open zak. Wel moet u erop letten dat de brokken niet in het zonlicht staan. Het liefst bewaren op een donkere wat koele plek.
7Ik werk bij een asiel, wat zijn de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking?
Wij dragen alle initiatieven betreft opvang van honden een warm hart toe. Is het asiel of de stichting waar je werkt geïnteresseerd in een samenwerking? Vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst nemen we binnen enkele dagen contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
8Ik heb een pension, wat zijn de eventuele mogelijkheden voor een samenwerking?
Als pensionhouder heb je veel kennis over honden en uiteraard de andere dieren die je opvangt in het pension. Tevens komen er vaak klanten bij de balie die vragen hebben over voeding. Rocos geeft naast een leuke inkoopkorting tevens voedingsadvies op maat. Een goede begeleiding hoort er uiteraard bij. Als dierenpension kun je tevens verkooppunt worden. Ben je als pensionhouder geïnteresseerd in een samenwerking? ? Vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst nemen we binnen enkele dagen contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
9Ik ben een kennel, wat zijn de mogelijkheden voor een eventuele samenwerking?
Als fokker heb je net als wij kwaliteit en dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Hierdoor werkt Rocos graag samen met fokkers. We hebben een leuke inkoopkorting en bieden daarnaast nog een leuke extra aan fokkers. Geïnteresseerd in ons fokkersbeleid? Vul dan ons contactformulier in. Na ontvangst nemen we binnen enkele dagen contact op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
10Waar kan ik een sponsoraanvraag indienen?
Een sponsoraanvraag mag je indienen via ons contactformulier. Wij ontvangen vele sponsoraanvragen en kunnen helaas niet overal aan meedoen hoe graag we het ook zouden willen. Als je een sponsoraanvraag doet , vul deze dan zo duidelijk mogelijk in, zodat wij een goed beeld krijgen van de sponsoraanvraag.